Belangrijke Mededeling:

Registratie van Uw Product bij DOR

Beste Klant,

Dank u voor het invullen van het onderstaande formulier. Wij willen u op de hoogte stellen dat het invullen van dit formulier de eerste stap is om uw product te laten registreren bij DOR (Digitaal Opkopers Register).

Deze registratie is van essentieel belang voor het waarborgen van de integriteit en legaliteit van onze producten.Na ontvangst van uw formulier zullen wij uw product grondig controleren en vervolgens de nodige stappen ondernemen om het bij DOR te registreren.

Deze procedure is ontworpen om onze klanten te beschermen tegen mogelijke heling en om een eerlijke handelsomgeving te bevorderen.Wij waarderen uw medewerking bij dit proces.

Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om de verspreiding van gestolen goederen te voorkomen en ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste normen voldoen.

Mocht u verdere vragen hebben of meer informatie willen ontvangen over de registratie bij DOR, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens.Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
De Haan AV

INFO & CONTACT DE HAAN AV

Telefonisch contact alleen na e-mailcontact

Postadres: 
Eindstraat 2
5502 TC Veldhoven
Nederland

info@dehaanav.nl