DE HAAN AV TECHNOLOGIES kan niet garanderen dat de site of de inhoud daarvan is foutloos en DE HAAN AV TECHNOLOGIES doet geen uitspraken over de technische juistheid of functionaliteit van de site of dat de inhoud accuraat, foutvrij is of up-to-date. Deze site wordt door DE HAAN AV TECHNOLOGIES op een ‘as is’ en ‘zoals beschikbaar “basis aangeboden.DE HAAN AV TECHNOLOGIES geeft geen garantie, expliciet of impliciet, inclusief, maar niet beperkt tot de garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, titel of niet-inbreuk op de rechten van derden of intellectuele eigendom. U gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat het gebruik van deze site op eigen risico is. DE HAAN AV TECHNOLOGIES kan niet instaan ​​dat de informatie op deze site te allen tijde nauwkeurig, betrouwbaar, up to date en/of correct zijn, dat de site beschikbaar zal zijn op een bepaald tijdstip of locatie, of dat de site vrij is van virussen of andere schadelijke componenten. De inhoud kan technische onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten, en DE HAAN AV TECHNOLOGIES kan wijzigingen of verbeteringen te allen tijde doorvoeren. DE HAAN AV TECHNOLOGIES is niet verantwoordelijk voor kosten van onderhoud, reparatie of correctie alsmede inkomstenderving in geval van verlies of schade als gevolg van het gebruik van deze site of de inhoud hiervan. DE HAAN AV TECHNOLOGIES geeft geen garantie dat het gebruik van de inhoud geen inbreuk maakt op de rechten van anderen en aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor fouten of omissies op dergelijke inhoud.

Visit our online shop!


Paypal accepted.
We ship worldwide.
Combine your purchases for less shipping costs!
Feel free to ask questions, don't hesitate to use the contact form

De Haan AV geeft kwaliteit een langer leven!

In de afgelopen jaren heeft De Haan AV een groot en verscheiden assortiment aan Pro Audio apparatuur verhandeld. Het assortiment loopt van professioneel analoog uit midden vorige eeuw (u zult vele bekende apparaten voorbij zien komen) tot Hi-End huiskamerapparatuur en Broadcast materiaal.

 

U kunt de hele historie van de Nederlandse en buitenlandse omroepwereld voorbij zien komen zoals  Bayerischer Rundfunk, ARD, ZDF, BBC en RTL. Klik hier voor een foto-overzicht.

 

Naast de apparatuur zelf heeft De Haan AV manuals van vele nog in gebruik zijnde apparatuur waarvan u via deze site professioneel gescande kopieen kunt bestellen. Het assortiment wordt naast de nu reeds beschikbare Studer en Telefunken manuals op verzoek of zo snel mogelijk aangevuld met onder andere Philips, Schlumberger, Dynamax, BE Electronics, Sonifex en ITC. U kunt ze HIER vinden.

 

 

Contactgegevens

info@dehaanav.nl

De Haan Technologies

Postadres: 
Eindstraat 2
5502 TC Veldhoven
Nederland

Telefonisch contact
alleen na e-mail

Halen - Leveren

Wij hebben een depot in
Best (NB)

waar na afspraak via e-mail waren kunnen worden opgehaald/afgeleverd. 

Afhalien/wegbrengen in
Veldhoven is ook mogelijk,
echter daar zit enige dagen tijd tussen, i.v.m. planning van het vervoer van/naar depot Best.