De Haan AV Technologies  respecteert de privacy van haar klanten en bezoekers. Als u vragen hebt over de werking van onze website, kunt u schrijven via het Contact formulier.

Onze website verzamelt namen, e-mailadressen en andere persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers alleen wanneer een van onze online formulieren worden gebruikt zoals inschrijfformulier, of mailinglijst of registratieformulier. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt door De Haan AV Technologies en worden niet gedeeld, verhandeld of verkocht aan derden.

Klanten kunnen hun persoonlijke gegevens wijzigen door in te loggen op het beveiligde gedeelte van onze site of door het sturen van een e-mail te houden met de wijzigingen te vragen naar Contact formulier.

Onze website verzamelt ook niet-persoonlijke gegevens door het gebruik van server-based "session variabelen ', die we gebruiken om functionaliteit van de website te verbeteren, met inbegrip van de erkenning van aangemelde gebruikers en het veilig verwerken van winkelmand-informatie.

Om klanten te identificeren tijdens het check-out proces, maakt onze website ook gebruik van een enkele 'cookie' (een klein bestand dat is opgeslagen door uw browser op uw harde schijf); Online transacties vereisen een browser die 'cookies' accepteert.

Onze webserver registreert ook de IP-adressen van alle bezoekers van onze site. Een IP-adres is een nummer dat automatisch wordt toegekend aan uw computer wanneer u het internet gebruikt. Wij gebruiken IP-adressen voor het diagnosticeren van problemen met onze server, om onze site te beheren, om trends te analyseren, om de gebruikersbeweging te volgen, en om algemene demografische informatie te verzamelen, alle met het oog op het continu verbeteren van onze website en het leveren van gepersonaliseerde, aangepaste inhoud. IP-adressen zijn niet gekoppeld aan persoonlijk identificeerbare informatie, en hun collectie is standaard procedure in de meeste web-server omgevingen.
Onze website bevat links naar andere websites. Houdt u er rekening mee dat wanneer u klikt op een van deze links, u naar een andere website gaat waarvoor Outlaw Opname & PA Equipment niet verantwoordelijk is.

Door het gebruik van de De Haan AV Technologies site gaat u akkoord met ons privacy-beleid zoals hierboven vermeld. Let wel dat dit beleid periodiek kan worden herzien zonder voorafgaande kennisgeving. Gelieve opnieuw dit beleid te lezen voor het indienen van persoonlijke informatie als u zich zorgen over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt.

Visit our online shop!


Paypal accepted.
We ship worldwide.
Combine your purchases for less shipping costs!
Feel free to ask questions, don't hesitate to use the contact form

De Haan AV geeft kwaliteit een langer leven!

In de afgelopen jaren heeft De Haan AV een groot en verscheiden assortiment aan Pro Audio apparatuur verhandeld. Het assortiment loopt van professioneel analoog uit midden vorige eeuw (u zult vele bekende apparaten voorbij zien komen) tot Hi-End huiskamerapparatuur en Broadcast materiaal.

 

U kunt de hele historie van de Nederlandse en buitenlandse omroepwereld voorbij zien komen zoals  Bayerischer Rundfunk, ARD, ZDF, BBC en RTL. Klik hier voor een foto-overzicht.

 

Naast de apparatuur zelf heeft De Haan AV manuals van vele nog in gebruik zijnde apparatuur waarvan u via deze site professioneel gescande kopieen kunt bestellen. Het assortiment wordt naast de nu reeds beschikbare Studer en Telefunken manuals op verzoek of zo snel mogelijk aangevuld met onder andere Philips, Schlumberger, Dynamax, BE Electronics, Sonifex en ITC. U kunt ze HIER vinden.

 

 

Contactgegevens

info@dehaanav.nl

De Haan Technologies

Postadres: 
Eindstraat 2
5502 TC Veldhoven
Nederland

Telefonisch contact
alleen na e-mail

Halen - Leveren

Wij hebben een depot in
Best (NB)

waar na afspraak via e-mail waren kunnen worden opgehaald/afgeleverd. 

Afhalien/wegbrengen in
Veldhoven is ook mogelijk,
echter daar zit enige dagen tijd tussen, i.v.m. planning van het vervoer van/naar depot Best.